menu
 
Groeistrategen
 

Projectmanagement om een visie, een product, een innovatie of een concept te helpen ontwikkelen én te realiseren dat is de kern van ons werkterrein. Lees verder.

 

 

logo

De vraag : Nieuwe verdienmodellen voor beheer en onderhoud van groen

Landschap aan uit
De organisaties voeren werkzaamheden uit voor landschapsbeheer en onderhoud. Er zijn een aantal ontwikkelingen gaande die invloed (gaan) hebben op de geldstromen.

De werkzaamheden worden verricht in opdracht van eigenaren (derden). Dit zijn particuliere boseigenaren, agrariërs, gemeenten en natuurbeschermingsorganisaties  en/of anderen die onderhoud en beheer uitbesteden.

Er zijn een aantal ontwikkelingen gaande die invloed (gaan) hebben op de geldstromen waaruit de werkzaamheden worden betaald.

Negatieve ontwikkelingen zijn de subsidiestromen die afnemen of veranderen in voorwaarden en opdrachtgevers die, gedwongen door de economische crisis, bezuinigen op hun uitgaven.

Positieve ontwikkelingen zijn de kansen om de reststroom van jet kernproces, de biomassa,  met een hoger rendement te vermarkten en  de veranderende  maatschappelijke behoefte aan duurzame energie en grondstof.

 

 

 

 

Geplaatst door Reinder Boon op 21-09-2012
groeistrategen homepage contact met groeistrategen groeistrategen nieuws groeistrategen sitemap