menu
 
Groeistrategen
 

Projectmanagement om een visie, een product, een innovatie of een concept te helpen ontwikkelen én te realiseren dat is de kern van ons werkterrein. Lees verder.

 

 

logo

Correct Monnerau

Logo
JANUARI 2012
Het onderdeel van Correct Monnereau dat verantwoordelijk is voor het taxi- en contractvervoer heeft te maken met veranderende eisen van opdrachtgevers als de gebruikers van haar diensten. Correct Monnereau wil hierin een actief en op de toekomst gericht beleid ontwikkelen
en op het gebied van duurzaamheid een koploperspositie bereiken. Samen met Groeistrategen is hiervoor het fundament gelegd door het formuleren van de visie, missie en de bijbehorende ambitieniveaus.


Dit vind de opdrachtgever van mijn inbreng :

De samenwerking ontstond eigenlijk spontaan tijdens een bezoek van Groeistrategen. Waarna Groeistrategen ons geholpen heeft met het opstellen van een Visie, Missie en Ambitie. Met behulp van  de heer Boon is er een zeer bruikbaar stuk ontstaan dat ook nog eens ons eigen stuk werd. Niet alleen heeft dit traject ons een andere kijk op duurzaam ondernemen gegeven, het heeft ons er tevens toe aangezet op verschillende andere disciplines ons strategisch beleid aan te scherpen. 

Maurits Monnereau.

Geplaatst door op 11-01-2012
groeistrategen homepage contact met groeistrategen groeistrategen nieuws groeistrategen sitemap